Comerç Turisme i Consum

Nova executiva de la sectorial de Comerç, Turisme i Consum

Eduard Cuscó
Eduard Cuscó
El passat dissabte 13 de febrer, l’assemblea de la comissió sectorial de Comerç, Turisme i Consum escollí nou president, Carles Soriano, així com nou equip de treball d’executiva, amb el compromís d’assumir-ne el lideratge i de copsar les necessitats, els reptes i les demandes de tots els agents vinculats als sectors del Comerç, el Turisme i el Consum dels pròxims anys, i fins al proper congrés nacional d’Esquerra Republicana.

I és que molt especialment, els pròxims 18 mesos del full de ruta del procés d’independència es presenten certament intensos, i caldrà plantejar definitivament com haurà de ser el procés constituent que posarà les bases de la ja imminent República Catalana. L’objectiu del Pla de Treball del nou equip és i serà el de garantir que en la construcció del nou país, el govern de Catalunya es comprometi molt especialment en polítiques que fomentin un model comercial equilibrat i competitiu, un model turístic de qualitat i sostenible, i una economia basada en un consum responsable que vetlli pels drets dels consumidors.

Ester Querol, Eduard Cuscó, Rosa Funtané, Paco Rodríguez, Gemi Cabré, Jordi Orobitg i Xavi Reig acompanyen a Carles Soriano  al nou equip de treball.


Eduard Cuscó
Vocal d'Acció Política i Turisme
Vocalia d'Acció Política i Turisme
Vocalia d'Acció Política i Turisme