Fòrum Sindical

El Fòrum Sindical per la nova República

Noël Climent
Noël Climent

Voldria començar aquest article agraint la confiança a les companyes i els companys de la sectorial del Fòrum Sindical que em van escollir com a president.

El moment polític actual és il·lusionant , fins que no tinguem la plena sobirania no disposarem de totes les eines, ara bé, mentre això no arriba hem d'encarar aquelles emergències socials actuals. Hem entrat a govern assegurar-nos que es culmina el procés i també perquè, en aquelles àrees de govern on hi som presents, s'hi deixin veure els nostre valors i els nostres principis. Sense esser naïf, entenent totes les limitacions pressupostaries i competencials, però deixant-nos-hi la pell en tot allò que ens permeti millorar les condicions d'aquells sectors mes vulnerables de la societat.

Hi ha altres temes que precisen també que ens hi posem a treballar sense mes dilació, entre ells la feminització de la crisis, la bretxa salarial entre dones i homes, els micro-masclismes (i en alguns casos no tan micro) existents a dia d'avui encara a la nostra societat. Set de cada deu contractes a temps parcial és signat per dones, mentre la taxa d'atur decreix lleugerament entre els homes, el de les dones encara creix.

Hem d'incentivar a la petita i mitjana empresa per tal de desplegar plans d'igualtat i d'altres mesures correctores d'aquesta desigualtat, també ens calen polítiques actives d'ocupació amb perspectiva de gènere.

Des del Fòrum Sindical i les altres sectorials, orgullosos de les companyes i companys amb responsabilitat de govern, hem treballat, treballem i treballarem per dotar-los de les millors eines per tal que puguin dur a terme la feinada que tenen a govern, sent fidels als ideals del partit i a tota aquell treball ja plasmat en documents i en el programa electoral de Junts x Si.



Noël Climent
President de Fòrum Sindical

Esquerra Republicana