Comerç Turisme i Consum

Qualitat de servei i consum responsable

Rosa Funtané
Rosa Funtané

Sovint ens podem preguntar el perquè de les diferents lleis i normatives que regeixen la convivència ciutadana. Una mostra de la necessitat d’aquestes és la normativa de Consum. Conèixer els drets i obligacions tant de consumidors i usuaris com les de les diferents empreses ens dona les pautes per saber a què tenim dret i de què som responsables.

Una empresa no tan sols es regeix pel producte o servei que ofereix. Cal que demostri la seva competitivitat, la seva excel·lència i complir amb les expectatives dels usuaris i consumidors. Per això és important aquesta simbiosi entre empresa i persones usuàries. Cal treballar en la consciència i rellevància de les empreses perquè aquestes tinguin el segell d’excel·lència i, a més del producte o servei, ofereixi la garantia de producte que els consumidors esperen i treballar perquè el producte superi l’expectativa de l’usuari.

Una economia de mercat en un país en constant evolució cal que treballi per la innovació i les noves tecnologies que ajudin a aconseguir una societat rica en qualitat i responsable en el consum.

Des d’esquerra republicana creiem en la constant motivació del grup empresarial, des de les grans empreses fins el comerç de proximitat, per garantir un país de futur, socialment just i responsable. Treballem activament en el camp de l’emprenedoria per donar les eines a la innovació com treballem fermament en la defensa i educació dels consumidors i usuaris.

Volem un país productiu en constant evolució per aconseguir empreses competitives, innovadores i amb el certificat d’Excel·lència.

Seguim!!

 

Rosa Funtané

Sectorial de Comerç, Turisme i Consum

Esquerra Republicana