Agricultura Ramaderia i Pesca

La sectorial d'Agricultura, Ramaderia i Pesca renova la seva executiva

Nova executiva sectorial d'Agricultura
Nova executiva sectorial d'Agricultura

El dissabte 22 de febrer es va celebrar l'assemblea de la sectorial d'Agricultura, Ramaderia i Pesca al Centre Major d'Alcarràs (Segrià) en la que va ser escollida la nova executiva paritària de la sectorial.

L'assemblea va comptar també amb la presencia de la consellera Teresa Jordà que va tenir l'ocasió d'explicar les principals línies d'actuació del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, així com del Pressupost pendent de ser aprovat aviat.

La nova executiva sectorial, a més a més de seguir exercint com a òrgan consultiu de la conselleria i del partit,  el primer objectiu que es planteja és el de redactar el programa electoral per a les properes eleccions catalanes i posar-se a disposició de les principals organitzacions i entitats del sector. Com a objectiu a mitjà termini es va plantejar dissenyar el model de pagesia que volem per d'aquí 10 anys.

Els 21 membres de la sectorial que van participar a l'assemblea van escollir per a unanimitat a en Josep Castells d'Alcarràs com a President i a l'Alba Balcells de Linyola com a Secretària General. Podeu conèixer tot l'equip de la nova executiva en aquest enllaç: https://www.esquerra.cat/ca/agricultura#team

Totes les persones que es vulguin posar en contacte amb la sectorial, així com tothom que tingui interès en participar del nou equip i grups de de treball, us podeu adreçar a: agricultura@esquerra.cat

 

Assemblea de la sectorial d'Agricultura
Assemblea de la sectorial d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a Alcarràs