Empresa

Networking: col·laborar per millorar

Núria Cortés
Núria Cortés

Dona'm un punt de wifi i mouré el món. Aquesta afirmació és tan certa com relativa. Si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta pandèmia, és que el món està més globalitzat que mai. Hem pogut, sense sortir de casa, mantenir actius molts dels nostres negocis i estar en contacte amb qualsevol persona del món.

En un entorn empresarial i social on tots tenim accés a tot, el que marca la diferència és, gairebé, sempre la nostra xarxa de contactes. Un actiu incalculable als comptes d'explotació, que ens obre a un món ple d'oportunitats, ja que ens permet accedir a l’activitat més productiva que existeix: col·laborar.

El networking de qualitat esdevé doncs, l'eina més estratègica de posicionament i de creixement. Construir una veritable xarxa de valor es fa quan no ens cal, per activar-la en el moment que la necessitem. Per això necessitem temps, constància i visió. Sumant a la nostra agenda empresaris i empresàries que no només ens obriran portes, sinó que seran veritables connectors de negocis, oportunitats i solucions.

Tot i que sembli contradictori, actualment tecnificats i hiperconnectats, hem de tenir present, que el valor en el qual més hem d'invertir és en el de les relacions personals. Allò que ens diferència i ens fa únics.

 

Núria Cortés

Sectorial d’Empresa, Indústria i Serveis

empresa@esquerra.cat